URBAN 2019 Photo Awards: U Poreču izložba tri odabrana portfolija

URBAN  2019 Photo Awards: U Poreču izložba tri odabrana portfolija
U POREČU SE 18. SRPNJA OTVARA IZLOŽBA TRI ODABRANA PORTFOLIJA U SKLOPU URBAN PHOTO AWARDSA

Od 18. srpnja do 15. rujna u Zavičajnom muzeju Poreštine – Museo del territorio parentino bit će otvorena izložba tri odabrana portfolija u sklopu međunarodnog fotografskog natječaja URBAN 2019 Photo Awards, čiji je organizator udruga dotART iz Trsta.

Na deseto izdanje ovog međunarodnog fotonatječja ove godine je pristiglo više tisuća fotografija od više stotina natjecatelja iz čitavog svijeta. Radi se o rastućem međunarodnom natječaju koji prelazi granice isključivo internetskog pristupa te omogućava autorima da svoje radove predstave na izložbama fotografija u internacionalnom kontekstu. Natječaj je strukturiran u više različitih sekcija, a ove godine ponovno porečki muzej ugošćuje jednu u nizu „putujućih“ izložbi iz sekcije „Portfolio“. Porečkoj publici ove godine će se predstaviti troje talijanskih fotografa, a za svoje projekte bit će nagrađeni na završnoj ceremoniji URBANA koja će se održati u Trstu 26. listopada 2019. u sklopu manifestacije Trieste Photo Days.

Bit će izloženi sljedeći projekti: 

Otvorenje izložbe u Poreču bit će 18. srpnja u 20 sati, a izložba će se moći razgledati do 15. rujna svakodnevno od 10 do 21 sati. 

Više o autorima i samim projektima: http://www.muzejporec.hr/hr/izlozbe/aktualne-izlozbe/