URBAN 2017 Photo Awards: otvorena izložba tri odabrana portfolija

URBAN 2017 Photo Awards: otvorena izložba tri odabrana portfolija
Dana 27. srpnja u Zavičajnom muzeju Poreštine otvorena je izložba tri odabrana portfolija iz međunarodnog natječaja URBAN Photo Awards koja se odvija već osmu godinu za redom, a u Muzeju gostuje po drugi put.

Izložbu su otvorili Stefano Ambroset, predsjednik udruge DotArt iz Trsta, koja je organizator natječaja, Elena Uljančić-Vekić, ravnateljica Muzeja te članica međunarodnog žirija i izbornica izloženih potrfolija, Sabina Damiani, kustosica i akademska umjetnica, organizatorica programa „Kontaminacije“ u sklopu kojeg se ove godine URBAN u Poreču i odvija, te Christian Milotic, jedan od autora izloženih fotografija.

Na osmo izdanje ovog međunarodnog fotonatječaja ove godine je pristiglo 4120 fotografija i 253 portfolija od 1015 natjecatelja iz čitavog svijeta. Finalisti URBAN-a bit će objavljeni krajem srpnja, dok će nagrađeni biti poznati u rujnu. Radi se o rastućem međunarodnom natječaju koji prelazi granice isključivo internetskog pristupa te omogućava autorima da svoje radove predstave na izložbama fotografija u internacionalnom kontekstu. Natječaj je strukturiran u više različitih sekcija, a ove godine porečki muzej ugošćuje prvu u nizu „putujućih“ izložbi iz sekcije „Portfolio“.

Na izložbi se mogu pogledati sljedeći projekti:

Fotografije su postavljene u lapidariju Zavičajnog muzeja te u galeriji Sinčić a mogu se razgledati do 20. kolovoza svakodnevno od 10 do 21 sati.

 

 

 

Fotogalerija
Urban1 Urban2 Urban3
Urban4 Urban5 Urban6
Urban7 Urban8 Urban9
Urban10 Urban11 Urban12
Urban13 Urban14