Predavanje dr. sc. Elene Uljančić "Porečko obrtništvo u 18. stoljeću"

Predavanje dr. sc. Elene Uljančić "Porečko obrtništvo u 18. stoljeću"
U okviru Mjeseca poduzetništva u Poreču dr. sc. Elena Uljančić održat će predavanje „Porečko obrtništvo u 18. stoljeću“

U utorak, 16. listopada 2018. s početkom u 19 sati u Domu obrtnika u Poreču dr. sc. Elena Uljančić će održati predavanje "Porečko obrtništvo u 18. stoljeću". Predavanje je rezultat njezinih dugogodišnjih istraživanja, a tragove o obrtništvu u novovjekovnom razdoblju pronašla je u arhivima Venecije, Pazina, Trsta, Poreča… 

Predavanje je besplatno, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr s naznakom „predavanje Porečko obrtništvo“ najkasnije do utorka 16.10.2018. godine do 10h.

Ovo predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018. koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.